Izkušnja uporabe Choco Lite

Nicole Megans Budapest Pregled uporabe izdelka

Fotografija pločevink s pijačo, izkušnje z uporabo Choco Lite

Stara sem 35 let. Že v tej starosti presnova deluje počasi. Pred šestimi meseci sem tehtal 90 kg z višino 168. Prijatelj mi je svetoval, naj si na spletni strani kupim čokoladni koktajl Choco Lite. S pomočjo njega se je v 2 mesecih znebila 23 kg. Na spletni strani sem pri proizvajalcu naročil pijačo, operaterji so mi podrobno povedali, kako uporabljati izdelek, in svetovali, kako ga uporabljati. Plačal sem po pošti.

O Choco Lite

Čokoladni napitek je učinkovito sredstvo za hujšanje in odpravo celulita. To je zelo zdrava pijača, ki vsebuje veliko hranil in vitaminov. Izdelek ni prehransko dopolnilo, narejen je na osnovi naravnih nadomestkov sladkorja, ki so popolnoma neškodljivi za diabetike. Te podatke sem prebral na uradni spletni strani proizvajalca.

Fotografije pred hujšanjem in po njem, izkušnje z uporabo Choco Lite

Blago morate naročiti tudi pri zaupanja vrednih dobaviteljih, saj je na trgu veliko ponaredkov. Koktajl morate vzeti po obroku ali zjutraj pred zajtrkom. Nekaj žličk je treba razredčiti z 200 ml vode. Pijača mora biti temno rjave barve s prijetno čokoladno aromo.

Rezultati uporabe

Moje izkušnje z uporabo čokoladnega napitka so le pozitivne. Potek terapije je mesec s kratkim odmorom. Imel sem 90 kg, v času uživanja koktajla sem v enem mesecu izgubil 12 kg. Maščobe iz pasu opazno izginejo, stanje kože se je izboljšalo. Zvečer sem se ukvarjal z vodno aerobiko. Počutim se odlično, dobre volje sem, v telesu čutim lahkotnost. Z rezultatom sem zadovoljen in ga priporočam vsem!