Navodila za uporabo Choco Lite

Navodila za uporabo izdelka Choco Lite

Indikacije in kontraindikacije

Kako piti Choco Lite koktel za hujšanje

Na Inštitutu za zdravo prehrano so izvajali teste na čokoladnem koktajlu za intenzivno in učinkovito hujšanje Choco Lite. Prostovoljci so bili 1. 000 moških in žensk med 20. in 60. letom starosti. Med raziskavo so bile narejene naslednje spremembe:

  • teden dni po zaužitju so vsi prostovoljci izgubili 7 kg teže
  • Po naslednjem tednu so prostovoljci izgubili 8 kg.

Toda to še zdaleč ni edina izvedena študija. Med drugo dieto je 30 žensk, razdeljenih v dve skupini, uživalo čokoladne napitke. Prva skupina je vzela Choco Lite, druga pa običajni čokoladni napitek. Rezultati testov so bili naslednji: prvih 5 žensk, ki so novost vzele, se je poslovilo od 6 kg, medtem ko niso čutile lakote, kar je prispevalo k energiji in odličnemu razpoloženju. V vsakem paketu pijače boste videli navodila za pripravo in uporabo. Čas jemanja čokoladnega koktajla je od 2 tednov do enega meseca. Po prvem tečaju boste opazili, da sta se postava in zdravje izboljšala. Čarobna pijača vam bo pomagala znebiti se odvečnih kilogramov, odpraviti vnetja in sistemsko vplivati na vse organe. Choco Lite priporočajo vodilni strokovnjaki za prehrano v Sloveniji. Čokoladni koktajl za hujšanje nima stranskih učinkov, ni kontraindikacij, vendar ga ni mogoče uporabiti v naslednjih primerih:

  • če imate alergijsko reakcijo,
  • v primeru osebne nestrpnosti do zdravilnih učinkovin,
  • med nosečnostjo in dojenjem,
  • za hipertenzijo,
  • ne smejo uživati osebe, mlajše od 16 let.

Kako uporabljati orodje

Koktajl je treba jemati zjutraj ali popoldan, saj deluje poživljajoče. Odlično počutje in povečana zmogljivost vas bodo spremljali ves dan. Nekaj žličk prelijte z vrelo vodo. Počakajte 30 minut. V tem času lahko nekaj pojeste, saj se čokoladni koktajl ne zaužije na tešče.

Po prvem tečaju morate za mesec dni vzeti odmor. V prvem mesecu se boste z uravnoteženo prehrano znebili 10 kg. Če želite izgubiti več kilogramov, vadite skupaj s pijačo. Če želite to narediti, morate dnevno posvetiti 30 minut.