Čokoladni koktajl za hujšanje

Čokoladni koktajl Choco Lite v Mariboru

Čokoladni koktajl Choco Lite
39€78€
4.219

Naročiti Choco Lite

Popust -50%

Kako naročiti Choco Lite v Mariboru

Novo - Choco Lite Chocolate Shake velja za najboljši način za intenzivno hujšanje. Po privlačni ceni lahko dobite koktajl z okusom kakava v Mariboru. Če želite naročiti izdelek in porabiti samo 39€, v obrazcu za naročilo pustite zahtevo na spletnem mestu prek obrazca za naročilo, navedite svojo telefonsko številko in ime.

Ko izpolnite poseben vprašalnik, vas bo upravnik v naslednji uri poklical na posvetovanje o naročilu in na vaš naslov poslal vlogo za dostavo ter nato izbral zahtevani tečaj. Najboljši način je, da Choco Lite naročite po najnižji ceni na uradni spletni strani proizvajalca. Plačilo za paket po prejemu sredstev, brez predplačila.

Kako kupiti v Mariboru Choco Lite

Shema naročanja koktajlov Choco Lite v Mariboru

Zdaj lahko v Sloveniji naročite čokoladni koktajl Choco Lite. S tem orodjem boste hitro postavili svojo postavo v red. Vsa Slovenija govori o novem izdelku za hujšanje. Plačilo šele po prejemu paketa na vaš naslov ob prejemu ali kurirju. Cena pošiljanja paketa s kurirjem na vaš naslov se lahko razlikuje od drugih mest, stroške dostave v Maribor preverite po telefonu. Če želite shujšati, vam bo pri tem pomagal učinkovit izdelek Choco Lite!

Tu so podrobna navodila za naročanje:

 1. Pojdite na uradno spletno mesto in v obrazcu za naročilo pustite zahtevo, tam pustite svoje kontaktne podatke. Operater vas bo poklical po telefonu, da potrdite naročilo.
 2. Naš strokovnjak vas bo poklical, odgovoril na vaša vprašanja in vam pomagal oddati naročilo, organiziral dostavo.
 3. Po dostavi prejmite in plačajte v 2-14 dneh.

Hujšanje s čokoladnim koktajlom se bo začelo skoraj v trenutku. Videli boste, kako enostavno je začeti učinkovito in intenzivno hujšanje.

Nakup s popustom -50%. Pogoji promocije so omejeni. Imate priložnost kupiti čokoladni napitek za hujšanje, popolnoma varno pijačo z dodatkom kakava za hujšanje lahko naročite v Mariboru za samo 39€.

Druga mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Choco Lite

Mesta v Sloveniji, kjer lahko kupite Choco Lite

Choco Lite v LjubljaniChoco Lite v Portorožu
Mesta v Sloveniji

Ocene o Choco Lite v Mariboru

 • Nika
  Čokoladni napitek Choco Lite v trenutku očisti telo toksinov in normalizira želodec ter pospeši metabolizem. V 2 tednih sem shujšala za 5 kg in zadovoljna sem z rezultatom.
  Choco Lite
 • Žan
  Čokoladni koktajl Choco Lite ne velja za prehransko dopolnilo in ne vsebuje nobenih kemičnih sestavin. Glavne sestavine so zelena kava, goji jagode in goba lingzhi. V 2 tednih mi je uspelo shujšati za 5 kg.
  Choco Lite